Oproep verenigingen

Beste vereniging,

Suikeren Zondag blijft een vaste waarde in Lint. Met dank aan iedereen die zich er in het verleden voor heeft ingezet, gaat een nieuw bestuur de uitdaging aan om dit feest verder te zetten. Wij zijn inmiddels al met de voorbereidingen begonnen voor de editie van 2023, die zal doorgaan op zondag 17 september 2023.

Met het nieuwe bestuur willen we graag maximaal inzetten op de betrokkenheid van de Lintse verenigingen en handelaars.  We willen er samen met jullie een gezellige boel van maken, in en rond het park van Lint. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen uit Lint en alle omliggende gemeenten samen in ons park te laten genieten.

Wat wij alvast op het programma hebben staan:

·       12e editie van de Suikeren Loop

·       2e editie van de Suikeren Koers

·       Optredens

·       Prijsuitreiking hoogste & grootste zonnebloem (ism Lintse scholen)

·       Kinderrommelmarkt

·       Rommelmarkt

Maken jullie met ons van Suikeren Zondag een leuk en gezellig evenement dat mensen samenbrengt? 

Wij willen jullie graag uitnodigen om tijdens Suikeren Zondag een activiteit te organiseren. In tegenstelling tot eerdere edities, willen wij ervoor zorgen dat jullie deelname ook iets opbrengt voor jullie vereniging! Om alle vaste kosten te kunnen betalen zoals verzekering, Sabam, afvalbeheer, toiletten, etc… verkopen wij zelf de dranken die dag. Jullie kunnen de dag compleet maken door een lekker aanbod aan voeding, artisanale producten te voorzien.

Verkoop

·       Mogelijkheid tot verkoop van voeding (ter plekke te consumeren) (excl dranken)

·       Verkoop van artisanale producten

Naast de verkoop verwachten we ook een actieve bijdrage:

·       Animatie voor kinderen

·       Sport of spel

·       Optreden of demonstratie (eventueel op het podium)

·       Hulp bij de bar

·       Hulp in de dagen voor en na het evenement

Jullie zorgen zelf voor jullie stand, materiaal, opbouw en afbraak. In het formulier kan je wel aangeven of jullie eventueel nood hebben aan tafels/stoelen/nadarhekken. Zien jullie geen mogelijkheid om een bijdrage te leveren op één van deze manieren kunnen we ook altijd bekijken of jullie bijvoorbeeld een deel van jullie omzet kunnen afdragen zodat we daar iets mee kunnen voorzien voor de bezoekers.

Vul het formulier in om jullie voorstel in te dienen. Ook als je liever niet meedoet, kan je in dit formulier aangeven wat er voor jullie ontbreekt in deze formule. En uiteraard zijn al jullie ideeën welkom en kunnen jullie die aangeven in dit formulier, ook als je wel wil meedoen. In het formulier kan je ook aangeven of jullie willen dat één van onze bestuursleden eens langskomt op één van jullie vergaderingen om onze plannen toe te lichten en met jullie te overleggen over de mogelijkheden.

Klik hier om het deelnameformulier in te vullen 

We kijken uit naar jullie ideeën en deelname!

%d bloggers liken dit: