OPROEP brainstormSESSIE / medewerkers

Suikeren Zondag is het grootste dorpsfeest van Lint en bestaat al 45 jaar. De organisatie van dit feestweekend is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers, maar er is dringend nood aan extra versterking en vernieuwing. Zonder extra hulp vrezen we zelfs het voortbestaan van deze traditie …

We willen het ook helemaal anders aanpakken, en zoveel mogelijk mensen en verenigingen bij de organisatie van het feestweekend zelf betrekken. Daarom lanceren wij een ultieme oproep aan alle Lintenaren, sympathisanten en verenigingen. Denk jij graag mee over een totaal nieuw concept? Wil jij het engagement aangaan om mee te helpen of organiseren? Zou jij graag mee uitwerken hoe Suikeren Zondag voor jouw vereniging nog waardevoller kan zijn?  Ja?? Geweldig!!! Dan nodigen we jou héél graag uit op onze brainstormsessie op maandag 16 januari 2023 van 20u-22u in de kantine van KFC Lint (Lerenveld).

Jezelf opgeven als vrijwilliger, en/of inschrijven voor de brainstormsessie doe je hier. Je registratie is volledig vrijblijvend, je kan later alsnog beslissen om al dan niet mee te helpen.

Suikeren Zondag 2023 gaat door op 16-17-18 september 2023.

Alvast bedankt!

%d bloggers liken dit: